Henkilökohtainen Avustaja

Teholeidit Oy

Avustajan tehtäviin voivat kuulua esimerkiksi liikkumisessa, pukeutumisessa tai harrastuksissa avustaminen. Avustaja kulkee halutessasi kanssasi myös esimerkiksi työpaikalle, kouluun tai harrastuksiin. Sinä toimit työnjohtajana päättäen, millä tavoin ja minkälaista apua haluat.  

Mitä henkilökohtainen avustaja työhön kuuluu?

  • kaupassa käynti
  • kulttuuri tapahtumissa käynti
  • kotona avustaminen arjen asioissa
  •  sinun toiveidesi mukainen avustus

Henkilökohtainen avustaja tekee työtä sosiaali- ja terveysalalla vammaisen tai sairaan henkilön tukemiseen liittyvissä tehtävissä. Henkilökohtaisen avustajan työhön kuuluu avustaa asiakkaita esimerkiksi päivittäisissä toimissa, työssä ja opiskelussa, harrastuksissa ja yhteiskunnallisessa osallistumisessa.

Henkilökohtainen avustaja

38,31 €/h

Jatkuva palvelu

Kotitalousvähennyksen jälkeen

15,32 €/h

Kotitalousvähennys nyt 60 %

kotitalousvähennys on verovähennys, jonka yksityishenkilö voi saada muun muassa kotona teetetyistä kotitaloustöistä kuten siivoustöistä. Vähennys pienentää maksettavien verojen määrää ja tekee kotisiivouksen lopullisesta hinnasta edullisemman verovähennysten jälkeen.

Seniorit alv 0 % Seniorit saavat palvelumme ilman arvonlisäveroa.

Pyydä tarjous !

Älä enää kärsi ! Tilaa meiltä siivous tai kodinhoito palvelu, meiltä saat monipuoliset kotiapu palvelut,  siivous ja kotiapu palvelut koko pääkaupunkiseudulla Espoossa, Helsingissä, Vantaalla, Kauniaisissa ja pääkaupunkiseudun lähialueilla.

Hienoja factoja

Numerot puhuvat puolestaan
Tyytyväisiä asiakkaita
0
Vuosien kokemus
0
päättyneet projektit
0

Teholeidit Oy
Tillinmäentie 25 F,02330 Espoo
Y-tunnus: 2478439-9

SEURAA MEITÄ

puh.0403632630

Scroll to Top