Ikkunoidenpesut

Teholeidit Oy

Hoidamme ikkunoiden pesut usean vuoden kokemuksen turvin koko pääkaupunkiseudulla. Saat tilattua meiltä ikkunanpesun meiltä mm. Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja Kauniaisissa.

Mitä Ikkunanpesu sisältää?

 

  • ikkunoiden pesu sisä- ja ulkopuolelta
  • sälekaihtimien pyyhintä
  • ikkunoiden puitteiden pyyhintä
  • sovittaessa parveke- ja terassilasien pesut

Tavarat ja huonekalut on hyvä siirtää pois tieltä ennen ikkunanpesua. Näin säästämme aikaa ja vältämme vahingot. Jos painavien esineiden siirtäminen tuntuu hankalalta, autamme tarvittaessa mielellämme. Ilmoitathan siitä meille etukäteen.

Ikkunoidenpesut

52,50 €/h

Kotitalousvähennyksen jälkeen

21 €/h

Tuntihinnan lisäksi veloitamme perusmaksun 6,50 €/siivous .

Hinnat sisältävät arvonlisäveron (alv 24 %).

Jäikö sinulle kysyttävää ikkunanpesusta?

Teholeidit

Tässä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Teholeidit pesevät kaksi  normaalikokoista avattavaa ikkunaa tunnissa. Parveke laseihin menee enemmän aikaa, jos ne ovat todella likaiset, myös silloin menee enemmän aikaa, jos sälekaihtimet ovat ihan likaiset ja täytyy siirrellä huonekaluja pois ikkunoiden tieltä. kysymme sinulta puhelimitse lisää ja voit pyytää kartoitus käynnin, jolloin katsomme kauan menisi aikaa. 

Tuomme kaikki ikkunanpesuun tarvittavat välineet ja pesuaineet mukanamme. Teholeidit käyttävät ikkunoiden pesuun, siivoustukun ammattikäyttöön tarkoitettua  Ettore Master™ ikkunankuivainta ja sideharsoja, tarvittaessa tikkaita ja jatkovartta. 

Säästämme aikaa, jos ikkunoille on esteetön pääsy ja on tarkistettu, että kaikki ikkunat avautuvat. 

Voit peruuttaa ikkunanpesun milloin tahansa. Toivomme silti, että ilmoitat ajoissa. Jos ikkunanpesijä sairastuu tai sääolosuhteet ehkäisevät ikkunanpesun, meillä on oikeus siirtää ikkunanpesu tarvittaessa. toiseen ajankohtaan.

Hienoja factoja

Numerot puhuvat puolestaan
Tyytyväisiä asiakkaita
0
Vuosien kokemus
0
päättyneet projektit
0

Pyydä tarjous !

Älä enää kärsi ! Tilaa meiltä siivous tai kodinhoito palvelu, meiltä saat monipuoliset kotiapu palvelut,  siivous ja kotiapu palvelut koko pääkaupunkiseudulla Espoossa, Helsingissä, Vantaalla, Kauniaisissa ja pääkaupunkiseudun lähialueilla.

Teholeidit Oy
Tillinmäentie 25 F,02330 Espoo
Y-tunnus: 2478439-9

SEURAA MEITÄ

puh.0403632630

Scroll to Top