Kertasiivous

Teholeidit Oy

 Kertasiivouksella helpotat arkeasi, tilaa kerta siivous, niin me autamme sinua. voit tilata kertasiivouksen vaikka jos juhlat on tulossa.

Mitä kertasiivous sisältää?

Kertasiivous on huolellinen kodin siivous, johon sisältyy tyypillisesti ainakin lattioiden imurointi, pesu ja tahrojen poisto sekä vapaiden pintojen, kuten pöytien ja hyllyjen, pölyjen pyyhintä ja tahrojen poisto.

Kertasiivous suunnitellaan toiveidesi pohjalta. Kartoitamme kotisi tilat ja siivoustarpeet hyvin etukäteen. Halutessasi puhdistamme myös esimerkiksi ikkunat, kankaiset sohvat ja nojatuolit sekä jääkaapin ja uunin.

Irtotavarat on hyvä kerätä pois siivouksen tieltä, jotta siivoojamme pääsevät tullessaan heti töihin. Me hoidamme loput!

Kertasiivouksen hinta

Arvioimme siivoukseen kuluvan ajan etukäteen kotisi koon ja siivoustoiveittesi mukaan. Laskutamme siivouksen toteutuneen keston mukaisesti. Siivouksen vähimmäisaika on 3 tuntia.

Kertasiivous

52,50 €/h

Kotitalousvähennyksen jälkeen

21 €/h

Tuntihinnan lisäksi veloitamme perusmaksun 6,50 €/siivous . Jos siivouksessa käytetään Teholeidit Oy:n imuria, veloitetaan lisäksi välinemaksu 6,50 €/siivous .

Hinnat sisältävät arvonlisäveron(alv 24 %).

Hienoja factoja

Numerot puhuvat puolestaan
Tyytyväisiä asiakkaita
0
Vuosien kokemus
0
päättyneet projektit
0

Pyydä tarjous !

Älä enää kärsi sotkuisesta kodista! Me siivoamme vaivatta. Sinun tehtäväksesi jää vain nauttia lopputuloksesta. Suoritamme siivouksen Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa ja pääkaupunkiseudun lähialueilla.

Teholeidit Oy
Tillinmäentie 25 F,02330 Espoo
Y-tunnus: 2478439-9

SEURAA MEITÄ

puh.0403632630

Scroll to Top