Säännöllinen kotisiivous

Teholeidit Oy

Teholeidit tarjoaa kodin siivouspalveluita, jotka tuo mielenrauhaa kiireen keskelle.  Saat meiltä laadukkaan säännöllisen siivous palvelun. Säännöllisellä siivouksella huolehdit kodistasi parhaiten, kotisi ei pääse sotkuiseen kuntoon, sinun on helpompi tehdä sinulle tärkeitä asioita ja nauttia  puhtaasta kodista.  

  • Mitä Säännöllinen siivous sisältää ?

  • imurointi
  • lattia pintojen pesu
  • pöly pinnat
  • roskien vienti
  • wc- tilat
  • keittiö tilan siistiminen

Ylimääräiset lelut on hyvä siirtää pois tieltä, Näin säästämme aikaa. Suursiivouksesta sovitaan erikseen. Ilmoitathan meille, jos tarvitset lisäpalveluita.  Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan siivouksesta ja ilmaisesta kartoitus käynnistä. Säännöllisen kotisiivouksen suorittaa aina sama tuttu kotisiivooja.

Säännöllinen kotisiivous hinta

47,50 €/h

Kotitalousvähennyksen jälkeen

19 €/h

Kotitalousvähennys nyt 60 %

kotitalousvähennys on verovähennys, jonka yksityishenkilö voi saada muun muassa kotona teetetyistä kotitaloustöistä kuten siivoustöistä. Vähennys pienentää maksettavien verojen määrää ja tekee kotisiivouksen lopullisesta hinnasta edullisemman verovähennysten jälkeen.

Seniorit alv 0 % Seniorit saavat palvelumme ilman arvonlisäveroa.

Lisäpalvelut kätevästi kotisiivouksen yhteydessä

Voit tilata kotisiivouksen yhteyteen erilaisia lisäsiivouksia, silloin kun tarvitset. Saat meiltä tarvittaessa kotisiivouksen yhteydessä esimerkiksi ikkunanpesut, saunan pesun, uunin puhdistuksen ja kodintekstiilien pesun.

Hienoja factoja

Numerot puhuvat puolestaan
Tyytyväisiä asiakkaita
0
Vuosien kokemus
0
päättyneet projektit
0

Pyydä tarjous !

Älä enää kärsi ! Tilaa meiltä siivous tai kodinhoito palvelu, meiltä saat monipuoliset kotiapu palvelut,  siivous ja kotiapu palvelut koko pääkaupunkiseudulla Espoossa, Helsingissä, Vantaalla, Kauniaisissa ja pääkaupunkiseudun lähialueilla.

Teholeidit Oy
Tillinmäentie 25 F,02330 Espoo
Y-tunnus: 2478439-9

SEURAA MEITÄ

puh.0403632630

Scroll to Top